Superabin Tehokurssit

Huippuvalmennuksen Superabin Tehokurssit keskittyvät erityisesti oppimiseen ja oppimisen osoittamiseen.  Kuinka ylioppilaskirjoitusten mahdollistamat yliopistovalintojen tärkeät alkupisteet varmistetaan? Kuinka elämäsi kokeet onnistuvat täydellisesti abikurssimme avulla? Vastaus selviää Superabin Tehokursseillamme– Tervetuloa!

Superabin Tehokurssimme sisältävät  lukion oppimäärän tehokkaan kertauksen fysiikasta, kemiasta ja biologiasta kahden intensiivisen viikon aikana 19.2.-2.3.2018 (50 ot sisältää kokeen).  Huippuvalmennuksen Superabin Tehokurssit  sisältävät nopeatempoisen ja tehokkaan paketin teoriaa, harjoituksia ja ylioppilaskokeen tehtävien analysointia.

Superabin Tehokurssit järjestetään Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

Halutessaan kurssilainen voi ostaa itselleen myös  Huippuvalmennuksen kevään jatkokurssin. Tämä voi olla kirjoitusten jälkeen alkava aamu- tai iltaryhmä valitsemassaan kaupungissa (Helsinki, Tampere, Oulu, Kuopio ja Turku sekä Lahti tai Seinäjoki.

Ostaessasi Suberabin Tehokurssin sekä Huippuvalmennuksen valmennuskurssin on pakettihinta näille 1390 € sisältäen 178 oppituntia.

Superabin Tehokurssi 50 ot Superabin Tehokurssi ja Jatkokurssi 178 ot
19.2.-2.3.2018 19.2.-2.3.2018 ja valitsemasi Kevät -kurssi
50 ot (sisältäen kokeen) 50 ot (sisältäen kokeen) ja Kevät -kurssi 128 ot
490 €  1390 €
Aikataulu Aikataulu

Huom. Laita ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja kohtaan, minkä kaupungin kurssille osallistut.