Biolääketiede

Huippuvalmennus tarjoaa nyt myös biolääketieteen valmennuskursseja. Pääset ostamaan biolääketieteen valmennuskurssin tämän linkin kautta Biolääketiede.

Valitse haluamasi kaupunki, kurssi ja käytä ilmoittautumisen yhteydessä koodia BIOLÄÄKETIEDE. Tällöin ilmoittaudut vain kemian ja biologian osuuksiin kurssista sekä kokeisiin.

Biolääketiedettä voi opiskella Turun ja Kuopion yliopistossa. Koulutusohjelmassa yhdistyvät lääketieteellinen ja luonnontieteellinen opetus. Biolääketieteen opinnoissa ihmisen sairastiloihin ja terveyteen liittyvät näkökulmat ovat vahvasti mukana opetuksessa. Opinnoissa perehdytäänkin bioinformatiikkaan, perinnöllisyystieteeseen, lääkeaineisiin ja niiden vaikutusmekanismeihin ja ihmisen fysiologian ja biologian taustoihin ja tapahtumiin solu -ja molekyylitasolla. Biolääketieteen opiskelu on käytännönläheistä.

Biolääketieteestä valmistuneena maisterina voi työskennellä lääketeollisuudessa, diagnostiikka- ja bioalan yrityksissä tuotekehitys- ja tutkimustehtävissä sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Tutkinnon suoritettuaan voi työskennellä myös opetus- ja tutkimustehtävissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa sekä julkishallinnossa.