Lääketiede Intensiivi- kurssi on erinomainen kurssi asiat jo hyvin hallitsevalle, joka haluaa lisäpotkua omaan opiskeluun. Kurssilla käydään tiivistetysti biologian, kemian ja fysiikan oppimäärät, keskittyen haastavimpiin osioihin. Intensiivi-kurssin avulla voit varmistaa oman osaamisesi ja tehostaa oppimista tärkeällä hetkellä. Tämä lääketieteen kurssin avulla pääsee keskittymään vaikeimpiin kohtiin ja keskittymään oleellisimpiin aiheisiin. Kurssi järjestetään viitenä viikonloppuna ennen valintakoetta. Saat käyttöösi verkko-oppimisympäristö Moodlen heti varaamisen jälkeen seuraavana arkipäivänä ja se on käytössäsi valintakokeeseen saakka. Moodlesta löytyy heti alkutasokoe, Starttimateriaalit, valmentautumisohjeet ja kevään 2017 luentotallenteet Helsingin aamukurssilta.

Kurssi sisältää:
– Verkko-oppimisympäristö Moodlen
– Osaamistason testaavan alkutasokokeen verkossa
– Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
– Perusasiat kertaavat, teoriasta ja tehtävistä muodostuvat biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
– Laajat biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Toimitus viimeistään tammikuussa 2018. Materiaalit sisältävät runsaasti teoriaa ja tehtäviä.
– Verkko-opintoja varten tuotetut opetusvideot biologian, kemian ja fysiikan lukion oppimääristä

Saat kurssilla käytettyyn oppimismateriaaliin rajoittamattoman katseluoikeuden verkko-oppimisympäristö Moodlessa.

Intensiivikurssi / Helsinki / Oulu / Tampere / Turku

14.4.-12.5.2018

Paikka Helsinki / Ilmalankatu 2

Tampere /Sampola, Sammonkatu 2

Turku /Turun AMK, Lemminkäisenkatu 30

Oulu /Technopolis Peltola, Yrttipellontie 1

Aikataulu  Aikataulu
 

Huippuvalmennus varaa oikeuden aikataulumuutoksiin. Tyytyväisyystakuu ei koske intensiivikursseja, koska aikataulu on lyhyempi kuin valmennuskurssien.