Lääketieteen ja biolääketieteen kurssit syksy 2018

 

Helsinki / Tampere / Turku / Oulu

Lääketiede Mestari Lääketiede Superpitkä Lääketiede Pitkä1
Valitsemasi runkokurssi (Superpitkä tai Pitkä1 ja Kevät Aamu-kurssin 2019 opetus) 245 oppituntia 209 oppituntia

18.9.2018-

10.5.2019

18.9.2018-

10.5.2019

7.11.2018-

10.5.2019

2390€ 1990€ 1690€
Valitsemasi runkokurssin (Superpitkä, Pitkä1 tai Pitkä2) ja Kevät Aamu-kurssin  aikataulu. Aikataulu ilmestyy kevään 2018 aikana. Opetus on arkipäivinä. Aikataulu ilmestyy kevään 2018 aikana. Opetus on arkipäivinä.

Kuopio

Lääketiede Pitkä1
209 oppituntia
7.11.2018-

10.5.2019

1690€
Aikataulu ilmestyy kevään 2018 aikana. Opetus on arkipäivinä.

HUOM! Jos ostat vain biolääketieteen osuuden (kemia ja biologia), saat kurssin 32% alennuksella. Ilmoita koodi BIOLÄÄKETIEDE ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistut tällöin vain biologian ja kemian opetukseen.

Kaikki Huippuvalmennuksen Lääketiede valmennuskurssit sisältävät pääsyn sähköiseen materiaalikokoelmaan. Materiaali sisältää laajat teoriatiivistelmät biologiasta, kemiasta ja fysiikasta sekä erittäin laajan paketin harjoitustehtäviä ja harjoituskokeita.

Lääketiede Mestari kurssi

Tuntuuko, ettei yksi kurssi ole tarpeeksi? Tarvitsetko kaiken mahdollisen avun? Haluatko olla lääketieteen mestari?

Mestari-kurssi on kursseistamme laajin: saat valita runkokurssin pitkistä kursseistamme (Superpitkä tai Pitkä 1) ja sen lisäksi käydä Aamu-kurssin kaikilla tunneilla. Tämä mahdollistaa maksimaalisen kertauksen ja entistä kattavamman paketin opetusta. Jos joku aine on sinulle vaikeampi, voit käydä kertaamassa sitä runkokurssisi lisäksi Aamu-kurssilla. Ylärajaa ei ole, voit osallistua niin monelle oppitunnille kuin haluat!

Lääketiede Superpitkä kurssi

Lääketiede Superpitkä valmennuskurssi soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat jaksottaa pyrkimisen entistäkin pidemmälle aikavälille ja aloittaa valmistautumisen tulevaan valintakokeeseen ajoissa. Valmennuskurssi alkaa heti alkusyksystä kattavalla biologian, fysiikan ja kemian kertauksella ja kestää aina kevääseen asti. Lääketiede Superpitkä valmennuskurssin opetusta on aluksi noin kerran viikossa arki-iltaisin ja tahti tiivistyy kevättä kohden. Kurssi sisältää viisi kurssikoetta, joiden avulla mittaat omaa osaamistasi koko kurssin ajan. Lääketiede Superpitkä tarjoaa kattavan paketin huipputason biologian, fysiikan ja kemian opetusta yhdeksän kuukauden ajan. Kurssin laajuus mahdollistaa asioiden perusteellisen ja yksityiskohtaisen opetuksen ja kattavat harjoitukset. Lääketiede Superpitkä valmennuskurssi etenee perusteista haastaviin ja laajoihin kokonaisuuksiin, unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia.

Lääketiede Pitkä 1

Lääketiede Pitkä 1 -valmennuskurssi soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat jaksottaa pyrkimisensä pitkälle aikavälille ja aloittaa valmistautumisen tulevaan valintakokeeseen ajoissa. Lääketiede Pitkä 1 -kurssilla lähiopetus alkaa syksyllä perinpohjaisella ja huipputehokkaalla fysiikan, biologian ja kemian perusteiden kertauksella ja kurssin edetessä syvennytään haastaviin ja laajoihin kokonaisuuksiin, unohtamatta yksityiskohtia. Lääketiede Pitkä 1  -kurssi sisältää neljä kurssikoetta, joiden avulla mittaat omaa osaamistasi koko kurssin ajan. Pitkä 1 -kurssin opetus on arki-iltaisin noin 1-3 iltana viikossa. Lääketiede Pitkä 1 -kurssi yhdistyy Lääketiede Superpitkä -kurssin kanssa kurssin aloitusseminaarin jälkeen.