Ruuanlaiton Peruskurssi Huippukokki Hans Välimäen Kanssa

€47,00 EUR

Opi kokkaamaan ravintolatasoista ruokaa Hans Välimäen opastuksessa. Saat kurssin heti käyttöösi. 

Kurssi tapahtuu netissä video-oppituntien kautta. Saat pääsyn kurssille vuoden ajaksi, ja voit totta kai ottaa reseptit talteen koko loppuelämäksi.

Tilauksen tehtyäsi saat tunnuksesi sähköpostitse. Jos sinulle tulee koskaan kysyttävää, lähetä vain sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Kurssin aikana opit mm:

  • Kuinka maustat ruokasi hyvin ja monipuolisesti ammattikokkien tapaan
  • Reseptit herkullisiin, ravintolatasoisiin aterioihin, joita voit valmistaa kotona
  • Hansin vinkit keittiön tärkeimpiin työvälineisiin ja niiden käyttö sekä maistuvien ruoka-aineiden valitsemisen 

Täytä tietosi, niin kaikki on valmista!

Asiakkaiden palautteita kurssista:

Oli kyllä mahtava annos Entrecote. Vei vaimolta jalat alta.

Pekka, Pori

Suosittelen lämpimästi Hansin ruoanlaiton kursseja. Olen saanut niistä monta hyvää käytännön vinkkiä ja mikä parasta, ihan uutta intoa kokkaamiseen. Reseptit ovat kerta kaikkiaan herkullisia.

Anne, Espoo

Todella hyvä ja kattava pakettikurssi. Sain paljon uusia ideoita ja reseptit ovat olleet voittajia juhla-aterioina.

Perttu 28 v. Oulu

Sen lisäksi, että kurssi oli tosi hauska, sain sieltä paljon hyviä vinkkejä parantamaan omaa ruuanlaittoani. Suosittelen!

Minna, 47v, Helsinki

Tilitiedot

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia

Jatka

Maksutiedot
Maksutiedot
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Uusi
PayPal

Jatka

Viimeistele tilaus

KÄYTTÖEHDOT (avaa omaan ikkunaan)

Tilaaminen

Verkkokurssit tilataan Huippuvalmennuksen verkkokaupasta osoitteessa huippuvalmennus.fi. Myyjänä ja toimii Huippuvalmennus Oy (y-tunnus 3201277-8). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili huippuvalmennus.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja pääsee käsiksi kurssimateriaaleihin. Mikäli asiakas ei tätä saa sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi asettaa itselleen uuden salasanan heti tilauksen jälkeen täältä ja päästä saman tien kirjautumaan kurssille tai pyytää kirjautumistietojen uusintalähetystä osoitteesta [email protected]. 

Maksutavat

Huippuvalmennuksen maksutapoina toimivat luottokortit. Maksun välittäjänä toimii Stripe, eikä Huippuvalmennus saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. 

Tietosuoja 

Tilaamalla tuotteita huippuvalmennus.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.