47 € (norm. 97 €)

KÄYTTÖEHDOT (avaa omaan ikkunaan)

Tilaaminen

Verkkokurssit tilataan Huippuvalmennuksen verkkokaupasta osoitteessa huippuvalmennus.fi. Myyjänä ja toimii Huippuvalmennus Oy (y-tunnus 3201277-8). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili huippuvalmennus.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja pääsee käsiksi kurssimateriaaleihin. Mikäli asiakas ei tätä saa sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi asettaa itselleen uuden salasanan heti tilauksen jälkeen täältä ja päästä saman tien kirjautumaan kurssille tai pyytää kirjautumistietojen uusintalähetystä osoitteesta [email protected]. 

Maksutavat

Huippuvalmennuksen maksutapoina toimivat luottokortit. Maksun välittäjänä toimii Stripe, eikä Huippuvalmennus saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. 

Tietosuoja 

Tilaamalla tuotteita huippuvalmennus.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Osta lahjaksi ruuanlaiton peruskurssi huippukokki Hans Välimäen kanssa

Saat ostoksen jälkeen sähköpostiisi lahjakoodin, jolla lahjan vastaanottaja voi lunastaa kurssin.

Kurssin aikana opit mm:

  • Keittiön tärkeimmät työvälineet ja niiden käytön
  • Kokkien salaisuudet maistuvien kastikkeiden tekoon 
  • Kuinka valmistaa herkullista rapeaa kanaa

Täytä tietosi, niin kaikki on valmista!

Asiakkaiden palautteita kurssista:

Sen lisäksi, että kurssi oli tosi hauska, sain sieltä paljon hyviä vinkkejä parantamaan omaa ruuanlaittoani. Suosittelen!

Minna, 47v, Helsinki