Jatkokurssi: Opi Hans Välimäeltä uusia annoksia ja laita huippuravintolatason ruokaa kotona

Suomen ensimmäisen kahden Michelin-tähden kokin, Hans Välimäen, Huippuvalmennuksessa opit laittamaan herkullisia annoksia kotikeittiössä. Annokset vaihtelevat vaativuustasoltaan ja tarjoavat mukavasti haastetta ja onnistumisen kokemuksia keittiöön! 

Liity kurssille 29 € (norm. 99€)! 👉
 

Herkullisia kasvisruokia

Kurssilla laitetaan mm. porkkanaa ja fetaa sekä tattirisotto. 

Meheviä liharuokia

Hans Välimäki näyttää kuinka valmistat erinomaiset pihvit ja kastikkeet. 

Opi kokkien niksit

Hans paljastaa kurssin aikana ammattikokkien niksejä ruuanlaittoon.

Varaa paikkasi kurssilta heti 👉


Kuulostaako tutulta? 

  • Ristotosta tulee puuromaista tökittiä 
  • Kastikkeiden teko tuntuu hankalalta
  • Maailmanluokan Smörrebröd kiinnostaa 
  • Olisi kiva kokeilla jotain uutta
  • Olisi kiva saada muutama bravuuri erityistilaisuuksia varten
  • Tekee mieli ottaa seuraava askel oman kokkailun suhteen  
  • Olisi kiva saada enemmän nautintoa itse valmistetusta ruuasta 

Tällä kurssilla autamme ratkaisemaan kaikki nämä ongelmat. Tule mukaan oppimaan, kun kahden Michelin-tähden kokki Hans Välimäki paljastaa ammattikokkien salaisuudet ja kertoo, kuinka voit valmistaa huippuravintolatasoista ruokaa kotioloissa. 

Valmennuksen sisältö

Kurssin aikana opit laittamaan useita herkullisia ruokalajeja, kuten esim. parsaa hollandaise, sienirisoton ja entrecote-pihvin. 

Kurssin reseptikirja sisältää 5 herkullista, ennen julkaisematonta Hansin ruokakokonaisuutta  

Kurssin hintaan kuuluu Hans Välimäen eksklusiivisesti tätä kurssia varten suunnittelema reseptikirja. Kaikki reseptit ovat Hansin tätä kurssia varten suunnittelemia, eikä niitä ole mahdollista saada muualta. Reseptit valmistetaan kurssin aikana ja pääset seuraamaan myös videolta, miten ne valmistetaan. 

9 oppituntia videosisältöä

Kurssi sisältää 9 video-oppituntia opetussisältöä, jonka aikana Hans Välimäki opettaa sinua tekemään ravintolatasoista ruokaa kotona.

5 uniikkia esimerkkireseptiä

Kurssin aikana kokkaat Hansin kanssa 5 uniikkia, huippuravintolatason ateriakokonaisuutta, jotka Hans on suunnitellut vain tätä kurssia ja arkikokkausta varten. Kokeile miltä Välimäen herkut maistuvat omassa keittiössä! 

1 vuoden käyttöoikeus

Kurssi on käytössäsi kokonaisen vuoden, joten ehdit kertaamaan oppitunteja tarvittaessa monta kertaa. Lisäksi voit ladata reseptit käyttöön ikuisiksi ajoiksi. 

Kyllä, haluan liittyä mukaan Hansin kurssille! 👉

Esimerkki kurssilta: täydellinen pihvi

Tässä näet esimerkin kurssin materiaaleista. Esimerkkivideolla Hans Välimäki esittelee naudan ulkofileen ja kertoo kuinka tehdään täydellinen pihvi. Liity mukaan kurssille, niin saat tuntikaupalla videomateriaalia ja kurssia varten räätälöidyn reseptikirjan ála Hans Välimäki. 

 

Minna, 38v, Helsinki

"Suosikkini kurssilla oli täydellinen pihvi!" 

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä [email protected]

Haluatko viedä ruoanlaittotaitosi uudelle tasolle? 

Kokeile 14 päivän ajan - jos et tunne kokkaavasi ravintolamestarin tavoin, saat rahasi takaisin - ilman kysymyksiä.

Liity mukaan Hansin kurssille nyt hintaan 29 €! 👉

Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnustettu ravintoloitsija ja keittiömestari

Hansin paremmin tuntevat saattaisivat kuvailla häntä äkkipikaiseksi ja kärsimättömäksi, mutta myös äärimmäisen intohimoiseksi, keittämiselle ja hyvälle ruoalle omistautuneeksi mestariksi. Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä. Vuosina 1998-2013 toimineelle ravintola Chez Dominiquelle myönnettiin yksi Michelin-tähti vuonna 2001 ja kaksi tähteä vuonna 2003, jotka se säilytti ravintolan sulkemiseen asti.

Ravintoloiden lisäksi Välimäki on suomalaisille TV:stä tuttu. Vuosien varrella mm. Kokki sota, Top Chef Suomi, Hansin matkassa sekä viimeisimpänä Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki ovat keränneet katsojat ruutujen äärelle.

Liity kurssille nyt hintaan 29 €! 👉