Opi Valmistamaan
Ravintolatasoista Ruokaa Kotona Hans Välimäen Opastuksella

Suomen ensimmäisen kahden Michelin-tähden kokin, Hans Välimäen, Huippuvalmennuksessa opit maukkaan ruuanlaiton salaisuudet. Kurssilla käydään läpi oikeaoppiset työvälineet, hyvien raaka-aineiden valitseminen, ruoan maistaminen ja maustaminen sekä laitetaan yhdessä herkullisia, huippuravintolatasoisia ruokia. 

Liity kurssille 29 € (norm. 99€)! 👉
 

Välineet Kuntoon

Kurssilla opit mitä välineitä tarvitset helppoon ja maukkaaseen ruuanlaittoon ja kuinka niitä kuuluu käyttää. 

Herkullisia Reseptejä

Hans Välimäki näyttää kädestä pitäen kuinka valmistat herkullisia ruokia, joista saat palkintojen arvoiset reseptit arkeen ja juhlaan!

Opi Kokkien Salaisuudet

Hans paljastaa kurssin aikana useita ammattikokkien niksiä, joilla ruuanlaitosta tulee helpompaa ja ruuasta maukkaampaa.

Varaa paikkasi kurssilta heti 👉


Kuulostaako tutulta? 

  • Arkiruoka maistuu tylsältä tai ei oikein miltään
  • Kaikki ateriat päätyvät maistumaan samanlaiselta
  • Et osaa oikein hyödyntää muita mausteita kuin suolaa ja pippuria
  • Ideat uusien ruokien suhteen ovat lopussa tai kokkaat samoja muutamia ruokalajeja viikosta toiseen
  • Olisi kiva kokeilla jotain uutta tai saada muutama bravuuri erityistilaisuuksia varten
  • Ruuanlaitto tuntuu stressaavalta, aikaa vievältä tai sotkuiselta 
  • Olisi kiva saada enemmän nautintoa itse valmistetusta ruuasta 

Tällä kurssilla autamme ratkaisemaan kaikki nämä ongelmat. Tule mukaan kurssille, jolla kahden Michelin-tähden kokki Hans Välimäki paljastaa ammattikokkien salaisuudet ja kertoo, kuinka voit valmistaa huippuravintolatasoista ruokaa kotioloissa. 

Valmennuksen sisältö

Kurssin aikana opit laittamaan useita herkullisia ruokalajeja, kuten esim. parsaa hollandaisen ja entrecote-pihvin. 

Kurssin reseptikirja sisältää 4 herkullista, ennen julkaisematonta Hansin reseptiä 

Kurssin hintaan kuuluu Hans Välimäen eksklusiivisesti tätä kurssia varten suunnittelema reseptikirja. Kaikki reseptit ovat Hansin tätä kurssia varten suunnittelemia, eikä niitä ole mahdollista saada muualta. Reseptit valmistetaan kurssin aikana ja pääset seuraamaan myös videolta, miten ne valmistetaan. 

10 oppituntia videosisältöä

Kurssi sisältää 10 video-oppituntia opetussisältöä, jonka aikana Hans Välimäki opettaa sinua tekemään ravintolatasoista ruokaa kotona.

4 uniikkia esimerkkireseptiä

Kurssin aikana kokkaat Hansin kanssa 4 uniikkia, huippuravintolatason kolmen ruokalajin ateriaa, jotka Hans on suunnitellut vain tätä kurssia ja arkikokkausta varten. Kokeile miltä Välimäen herkut maistuvat omassa keittiössä! 

14 päivän tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on täysi 14-päivän rahat takaisin -takuu. Jos olet mistä tahansa syystä tyytymätön kurssiin, lähetä meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi.

Kyllä, haluan liittyä mukaan Hansin kurssille! 👉

Esimerkki kurssilta: Parsaa Hollandaise

Tässä näet esimerkin kurssin materiaaleista. Esimerkkivideolla Hans Välimäki kertoo parsasta ja sen käsittelystä. Liity mukaan kurssille, niin saat tuntikaupalla videomateriaalia ja kurssia varten räätälöidyn reseptikirjan ála Hans Välimäki. 

 

Pekka, 38v, Helsinki

"Ennen kuin kävin tämän kurssin, laitoin ruokaa lähinnä polttoaineeksi. Kun opin Hansilta miten ruuasta saa maistuvaa, innostuin yhä enenevissä määrin ruuanlaitosta ja nyt saan jatkuvasti kehuja perheeltä maukkaista aterioista!" 

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä [email protected]

Haluatko viedä ruoanlaittotaitosi uudelle tasolle? 

Kokeile 14 päivän ajan - jos et tunne kokkaavasi ravintolamestarin tavoin, saat rahasi takaisin - ilman kysymyksiä.

Liity mukaan Hansin kurssille nyt hintaan 29 €! 👉

Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnustettu ravintoloitsija ja keittiömestari

Hansin paremmin tuntevat saattaisivat kuvailla häntä äkkipikaiseksi ja kärsimättömäksi, mutta myös äärimmäisen intohimoiseksi, keittämiselle ja hyvälle ruoalle omistautuneeksi mestariksi. Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä. Vuosina 1998-2013 toimineelle ravintola Chez Dominiquelle myönnettiin yksi Michelin-tähti vuonna 2001 ja kaksi tähteä vuonna 2003, jotka se säilytti ravintolan sulkemiseen asti.

Ravintoloiden lisäksi Välimäki on suomalaisille TV:stä tuttu. Vuosien varrella mm. Kokki sota, Top Chef Suomi, Hansin matkassa sekä viimeisimpänä Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki ovat keränneet katsojat ruutujen äärelle.

Liity kurssille nyt hintaan 29 €! 👉